فواید گلابی

0 117

خاصیت گلابی 

گلابی سرشار از ویتامین‌ها و همینطور آب میباشد که تا است بایستی از آن منفعت پیروزی . در واقع این میوه‌ی خوش مزه دربردارنده ۸۰ درصد آب است البته مغایر تمام نوشیدنی‌های پرکالری , در هر ۱۰۰ گرم گلابی صرفا ۵۰ کالری موجود هست .

فواید گلابی 

  • بیماری‌های قلبی
  • قیمت غذایی گلابی
  • هر ۱۶۵ گرم گلابی با پوست
  • کالری ۹۶
  • پروتئین ۰/۶گرم
  • گلوسید ۲۵/۷ گرم
  • لیپید ۰/۲ گرم
  • فیبر ۵/۰ گرم
  • هر ۱۳۳ گرم مساوی یک و نیم فنجان کمپوت گلابی
  • کالری ۷۶
  • پروتئین ۰/۳ گرم
  • گلوسید ۲۰/۱ گرم
  • لیپید ۰/۰ گرم
  • فیبر ۲/۱ گرم
    • ترکیبات و خاصیت گلابی گلابی سرشار از فیبرهای غذایی است و پوست آن مبداء آنتی اکسیدان‌هاست . به همین علت این میوه‌ی اثرگذار از ابتلا به بعضی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری میکند . در واقع پوست گلابی اجازهنمی‌دهد چربی‌های خون ارتقاء یابد و در عین حال می تواند میزان آنتی اکسیدان‌های خون را ارتقا دهد .
فواید گلابی
فواید گلابی

بررسی‌های متفاوت نشان داده است که میل کردن گلابی کامل یعنی با پوست بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها را برای بدن تأمین می نماید .

از این گذشته پژوهش‌های دیگری هم نشان داده است که مصرف میوه , تأثیرات متفاوتی روی اقتدار آنتی اکسیدانی و چربی‌های خون می گذارد . اما این تأثیر بر بر حسب اینکه شخص سیگاری باشد یا این که اصلاً اهل دخانیات نباشد متعدد است .

حقیقت این است که مصرف روزانه‌ی میوه ( یک عدد گلابی , یک عدد سیب , ۲۰۰ میلی گرم آب پرتقال ) توان آنتی اکسیدانی بدن غیر سیگاری‌ها را تقویت می‌کند . اما دانشمندان مشاهده کردند که سیگاری‌هاهم از فواید میوه‌ها بی قسمت نمی‌مانند . مصرف میوه و به ویژه گلابی در‌این اشخاص سبب کاهش چربی‌های خون میگردد .

از این پیشین فیبرهای مو جود در گلابی روی کارایی روده‌ها تأثیر می گذارد و فعالیت دفع را راحت‌تر میکند براین اساس برای کسانی که از یبوست سختی می برند موءثر است .

  • قند گلابی قند جانور در میوه‌ها و علی الخصوص گلابی را فروکتوز میگویند . این قندها مستقیماً وارد خون نمی شوند و اندکی ارتفاع میکشد تا جذب خون شوند . در‌این‌صورت میزان قند خون آهسته آهسته بالا می رودبه این ترتیب منجر تولید احساس گرسنگی نمیشوند . بدین ترتیب این قندها به نگهداری وزن مطلوب امداد مینماید . در واقع می‌توان گلابی را همیار لاغری دانست . گلابی با ۱۲ درصد گلوسیدی که دارااستیک میوه‌ی انرژی زا به حساب می آید .

 

  • آنتی اکسیدان‌های گلابی گلابی دربردارنده ترکیبات فنولیک متعددی است . این ترکیبات که در مواد غذایی گیاهی موجود هست به لطف توان آنتی اکسیدانی خویش می توانند از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری نمایند . امابایستی بگوییم که‌این ترکیبات فنولیکی , فلاوونوئیدها و اسیدهای فنولیک , بیشتر در پوست گلابی وجود دارا‌هستند تا در گوشت میوه به این ترتیب سفارش می‌گردد گلابی را هم همانند سیب با پوست میل نمایید.

 

  • فیبرهای گلابی این میوه‌ی خوش مزه حاوی حدوداً ۳ درصد فیبر است که کار دفع را سهل وآسان ساخته و از بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می نمایند . حدود دو سوم فیبرهای جان دار در گلابی از دسته فیبرهای نامحلولمی‌باشند . اما گشوده می بایست تاکید کنیم که پوست گلابی دربردارنده فیبر بیشتری است . همانند «پکتین» مو جود در سیب , فیبرهای گلابی هم در معده حجیم می گردند و حس سیری تولید می نمایند .

 

ویتامین‌ها و مواد معدنی هرچند گلابی منشا ویتامین C نیست البته این میوه‌ی موءثر دربردارنده ویتامین‌های دیگری مانند ویتامین E میباشد . البته همین میزان اندک ویتامین C به همراه ویتامین E به طور سینرژی یا این کهبه عبارتی توان افزایی کار می کنند . یعنی اینکه دو یا این که چندین عنصر با نیز همکاری یا این که برهمکنش دارا هستند و برای همین خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین E چند برابر میگردد .

این میوه یکی‌از میوه‌های نادری است که میتواند نیاز روزانه‌ی بدن را به ویتامین B9 یا این که به عبارتی اسیدفولیک را تأمین نماید 

  • آیا می‌دانستید؟ آیا می‌دانستید که مصرف گلابی دندان‌ها را از پوسیدگی مراقبت می‌کند؟ در واقع تمامی می دانیم که قند در دهن حل می شود و براین اساس سبب ساز تولید پوسیدگی‌هایی در دندان‌ها می شود . با این وجودگلابی دربردارنده سوربیتول است که هضم خوراک را تسهیل میبخشد البته همین قند موجود در گلابی در دهان تجزیه نمی شود و به این ترتیب به دندان‌ها آسیبی نمی‌رساند .همان‌طور که گفتیم گلابی دربردارنده سوربیتول و فروکتوز است . این قندها می توانند در اشخاص کلیدی سبب ساز ساخت مشکلاتی از قبیل نفخ , باد معده , اسهال و درد شکم شوند . در واقع مصرف روزمره ۱۰ گرم سوربیتول یعنی هم اندازه حدوداً دو و نیم گلابی میانگین میتواند در اشخاص بزرگ‌سال به مشکلاتی که اشاره شد سبب شود . همینطور مصرف روزمره ۵۰ گرم فروکتوز هم اندازه حدوداً ۵ گلابی میانگین یا این کهدو و نیم فنجان نکتار گلابی میتواند سبب اسهال شود . در خردسال ها هم مصرف نکتار گلابی همانند مصرف آب سیب قادر است دلیل اسهال مزمن شود .

 

  • یک ترفند موءثر زمانی گلابی بریده می‌گردد فورا سیاه میشود . برای پرهیز از این پدیده‌ی ارگانیک کافی است یه خرده آب لیموترش به آن بزنید . معمولاً گلابی را می‌توان به بازه زمانی ۳ روز در هوای آزاد محافظت کرد . سفارش میکنیم یک ساعت قبلی از مصرف گلابی آن‌را از سردخانه بیرون نمایید ; دراین‌صورت میتوانید هر چه بیشتر از رایحه این میوه‌ی خوش مزه بهره‌مند گردید .
100%
رتبه
  • فواید گلابی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code