طرز تهیه سالاد استیک هندوانه

0 1,638

مواد لازم برای سالاد استیک هندوانه

  • پیاز قرمز متوسط، خلالی :یک عدد
  • سرکه :یک پیمانه
  • سیر رنده شده :یک عدد
  • شکر :یک قاشق غذاخوری
  • نمک:۱/۵ قاشق چایخوری
  • سبزیجات تازه مخصوص سالاد :به مقدار دلخواه
  • پنیر فتا :یک پیمانه
  • سس اسموکی :به مقدار لازم
  • هندوانه بدون پوست :۸ تکه
  • تخمه آفتابگردان :۳/۴ پیمانه

سالاد استیک هندوانه

سالاد استیک هندوانه

طرز تهیه سالاد استیک هندوانه

ابتدا پوست هندوانه را بگیرید و آن را به شکل دایره ای برش بزنید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
سیر را پوست گرفته رنده کنید ، پیاز را پوست گرفته و خرد نمایید.
سیر، سرکه ، پیاز ، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و به همراه آب با هم مخلوط کرده و داخل یخچال قرار دهید.
هندوانه را از یخچال بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار دهید، سبزیجات را روی هندوانه بچینید و پنیر را روی آن بریزید.
در آخر تخم آفتابگردان را روی سالاد بپاشید ، سس را از یخچال خارج کرده روی سالاد بریزید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد استیک هندوانه

سالاد استیک هندوانه جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
سالاد استیک هندوانه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع نمناک

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.