آموزش پخت شامی تن ماهی

0 90

ماهی ها کلا جزو غذاهای پر خواص به حساب میایند , در‌این مقاله میخوایم بهتون فرمان تهیه یه شامی متفاوت و تازه رو با تن ماهی یاد بدیم . چنانچه دوستدار بدن ماهی می‌باشید این دستورتهیه رو به هیچ وجه از دست ندید .

مواد لازم :

  • ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • یک قوطی تن ماهی
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۳ساقه پیازچه
  • ۲ قاشق سوپ خوری ریحان خردشده
  • یک حبه سیر
  • نمک و فلفل و زردرنگ چوبه به میزان لازم
  • آرد یا این که پودر سوخاری به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

  •  . سیب‌زمینی‌ها را بپزید و درظرفی رنده نمائید ولی دقت نمائید نباید سیب‌زمینی‌ها به صورت پوره نرم شود .
  • . روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له فرمایید .
  • تن ماهی را به سیب‌زمینی اضافه فرمائید . تمامی سبزیجات شامل پیازچه و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب‌زمینی و تن ماهی بیفزایید .
  • تخم مرغ , سیر له شده , نمک , فلفل و زردچوبه را به مخلوط شامی تن ماهی اضافه نمایید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یک دست شود .
  • از مواد به میزان یک گلوله بردارید و با دست آن را پهن فرمائید به نحوی که شکل دایره‌ای به ضخامت ۲ سانتیمتر بگیرد .
  • دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا این که پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ فرمایید .
  • نکته : برای این‌که سیب‌زمینی به صورت پوره در نیاید صبر فرمایید تا خنک شود بعد آن را رنده فرمایید .
100%
رتبه
  • اموزش پخت شامی تن ماهی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code