آموزش تهیه شکر پلو شیرازی

0 52

شکر پلو شیرازی جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
شکر پلو شیرازی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

شکر پلو شیرازی 
برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند , با آب در ظرفی روی اجاق‌گاز گذاشته یه خرده زردچوبه به آن اضافه می کنند و یکی دو جوش می دهند . شکر را با دو لیوان آب جوشانده , به صورتشیره شکر در می آورند و در ضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده , به شیره شکر اضافه می نمایند و دو قاشق روغن هم به آن می‌افزایند . برنج را دم می نمایند و قبل از دم کشیدن بدون نقص , با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی ( ترش باله ) ریخته , شیره شکر را روی آن پاشیده , با هم مخلوط می نمایند . آن گاه برنج را مجدد در داخل دیگ یا قابلمه ریخته , روی حرارت ملایم دم می نمایند . بعد از دم کشیدن شکر پلو , خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می کنند . شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می نمایند .

100%
رتبه
  • شکر پلو شیرازی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.